top of page

 

L’any 2004  varem coincidir uns quants amics pels camins de Sta. Perpètua. Com que teníem interessos comuns –córrer, córrer i córrer…!- se’ns va acudir que seria interessant de donar un suport organitzatiu a les nostres aficions.  Així fou com va sorgir El Club Esportiu Fondistes Fem Força (CEF FEM FORÇA) de Santa. Aquell mateix any, col·laborant amb ADA’s (Associació d’Ajuda Solidària), una ONG del nostre poble,  vam contribuir a fer possible  la 1ª Cursa Solidària per Bòsnia.
   Durant els propers anys, tot i que l’activitat del nostre CEF no va anar més enllà de sortir plegats  a les curses, el club va anar consolidant-se i, a poc a poc, anà augmentant el nombre dels seus socis. Així, l’any 2007 vàrem rebre una convocatòria del Patronat d’Esports de Santa Perpètua, convidant-nos a participar en la 1ª Festa de l’Esport a de Santa Perpètua, conjuntament amb les altres entitats esportives del nostre poble. En acabar aquella reunió se’ns va acudir que seria bona idea  implementar aquesta Festa de l’Esport amb una cursa popular de 10 kmts., recuperant, també, la tradició atlètica de Sta. Perpètua.  
   Amb l’èxit aconseguit amb la 1ª edició de la Cursa de la Festa de l’Esport,  el nostre Club va pensar que una cursa semblant, amb el suport que va rebre de tots els participants, mereixia tenir nom propi. D’aquesta manera, la II edició sorgí com ELS 10 DE SANTA. Amb dorsal  o sense, van córrer més de 600 runners. 
   Al voltant d’aquesta activitat, potser la més vistosa, el nostre CEF du a terme sortides d’entrenament –entre setmana- i també excursions a curses arreu de Catalunya,  la majoria dels diumenges. A més de ser un club federat, també estem inscrits a la lliga de ChampionChips.
   Els nostres socis no estan subjectes a l’obligatorietat de sortir a córrer o bé d’anar a les curses. Cadascú, segons la seva disponibilitat o les seves ganes, s’incorpora als nostres projectes esportius segons li ve de gust. D’aquesta manera, el cos social del CEF ha anat creixent de mica en mica.
   Pel que fa al nostre projecte estrella “ELS 10 DE SANTA”, enguany, 2010, hem fet una aposta forta: tancar les inscripcions en arribar a 800 runners. Amb les altres curses de 1.000 mts   de 3.000 mts volem pensar que ajudem a construir un millor futur atlètic per la nostra estimada SANTA. Totes aquelles i aquells que penseu de manera semblant , amb les mateixes inquietuds, teniu cabuda al nostre CLUB.
   US HI ESPEREM!!

Captura de pantalla 2023-07-12 133235.jpg
DV oval.png
music box.png
MilarNV.png
peumedic.png
gallina blanca.png
esclat.png
ca la marga.jpg
bottom of page