top of page

 

Hola a totes i tots:

El Club Esportiu Fondistes FEM FORÇA de Santa Perpètua vol obrir les portes als corredors i corredores de Santa perquè pensa que l'atletisme, al nostre poble, s'ho mereix. Som moltes i molts els que,en sortir a córrer, dia rera dia, sense conèixer-nos, ens veiem les cares pel carrer i a tota hora: ben d'hora, pel mati, al mig dia, per la tarde i també per la nit. Sovint, a més a més, a les curses que anem ens diem a nosaltres mateix@s o bé al company que ens acompanya: "a n'aquest el tinc vist i no sé d'on", o, tal vegada, "aquesta cara em sona". Al cap i a la fi els runners som com una gran família; sabem que hi pertanyem però, com passa a moltes famílies, no ens parlem.

El nostre club, conscient d'aquesta realitat, voldria capgirar-la i aplegar a totes i tots que hem fet del córrer una passió. Per què no anar a rodar amb algú amb el qual comentar l'última cursa o bé parlar d'aquella altra que ens agradaria fer? Per què no sortir junts a les curses, fent palès que a Santa també hi ha molts/es boijos/es s pel córrer? Per què no construir les bases d'una organització esportiva que ens permeti fer sentir la nostra veu al poble? Per què no recuperar aquella tradició atlètica que, ja fa anys d'això, però que va fer possible la relització d'una mitja marató de merescut renom? Per què no podem tenir la pretensió d'educar el jovent en un sistema de valors esportius (generositat, altruísme, solidaritat, companyerisme...)

Perquè tot això (i molt més, és clar!) sigui possible, el Club Esportiu Fondistes FEM FORÇA convida i asperona a tots/es que sentiu el córrer dins les venes a formar part del nostre projecte, aportant cadascu el que pugui segons les seves disponibilitats i ganes (no tothom pot anar a totes les curses; tampoc no pot, tothom, sortir tres o quatre dies a la setmana a córrer, no.)

Fondistes FEM FORÇA surt a córrer diversos dies a la setmana i s'hi apunta qui vol i en té ganes; les curses dels diumenges tampoc no són obligatòries: i va qui li ve de gust; però sempre és millor anar plegats, portar menys cotxes, fer les inscripcions conjuntes, si s'escau, etc.

Us hi esperem!

 

CLUB ESPORTIU FONDISTES FEM FORÇA. SANTA PERPÈTUA DE MOGODA.

Captura de pantalla 2023-07-12 133235.jpg
DV oval.png
music box.png
MilarNV.png
peumedic.png
gallina blanca.png
esclat.png
ca la marga.jpg
bottom of page